18.10.2019

Aamupuntari 84,6 kg 🙂

Jumankavita son hyvä aamiainen

Tulossa hiljaisempi päivä. Perjantain tunnelmaa luo käytävillä kopisevat korkokengät.

Ruoka loppui ja hädissään kokkaamaan:

Ainekset: Sipuli, valkosipuli, herkkusieni, mustapapu, kikherne, parsakaali ja paprikaa, sekä tomaattimurskaa.

Hillitön tarve saada taas spagettiannos. Mutta kävi silleen että kun kuullotin ensin sipulit, ja lisäsin kaikki muutkin aineet pikkuhiljaa, ja sitten soijakastikkeella maustoin, niin se ruoka tuoksui jo niin hyvältä että keräsin puolet talteen ennen tomaattimurskalla sotkemista, kun sitä tulikin kasarin täydeltä taas mättöä. En siis sotkenutkaan koko komeutta suoraan tomaattimurskalla. Tuliko selväksi?

Riisin kanssa voi syödä paremmin tuota toista settiä joka on ilman sitä tomaattimurskaa:

Spagettikastikkeen kanssa oli myös eri mausteet kun tomaattimurskan kanssa käy basilikat ja oreganot jne, joita en laittanut tuohon vasemmanpuolimmaiseen pelkistetympään versioon. Tällä tavalla ikään kuin saikin kaksi erimakuista ruokaa kerralla. Samoja aineitahan tässä kuitenkin vetelee koko ajan. Spagetti on muuten täysjyvää, mutta kameran salama näköjään päräytti sen ihan valkoisen tavallisen spagetin näköiseksi. Outoa.

Tässä kuvassa spagetti näyttääkin täysjyväisemmältä

Kauhea hoppu jatkamaan kitararaitoja.

Illalla samat eväät mutta salaatin kanssa.

Yöllä ei taas tule uni joten joutuu vielä kerran syömään jotain… helppoa. Mitähän se voisi olla?

Vettä ja leipää

Yksi ajatus artikkelista “18.10.2019”

  1. Mä koen että tomaattimurska tekee kaikesta vetistä ja käytän tomaatti pyrettä sen sijaan. Huomattavasti parani vege bolognaise kastikkeet.

Vastaa käyttäjälle Miira Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *