1.10.2019

Aamupuntari 86,3 kg 😐

Jaahas se on kuukausi takana ja aina yhtä mielenkiintoisten tilastojen aika.

Syyskuun statsit:

  • Painonpudotus 3,5 kg
  • Kauppareissuja 10 kpl

Kauppareissuja oli yllättävän vähän. No, sain kyllä kuun alussa sponsoreilta vähän tukea kun käytiin kaupoissa. Mutta siitä huolimatta elokuussa kävin 16 kertaa kaupassa ja nyt vain 10 kertaa. Rahat menee kuitenkin aina kaikki, ettei sinänsä ole mikään muuttunut. Kauppareissujen määrä vain saattaa vaihdella 😀

Elokuussa näköjään laskin painonpudotuksen väärin, se olikin 3,7 kg, kävin äsken korjaamassa. Mutta tuo puntari nyt on semmoinen, että voisi jättää desimaalit kokonaan pois.

Joka tapauksessa se 3,5 kg lähti syyskuussa kehosta voita. Se terveellinen tahti oli laihtua enintään 1 kg viikossa, eli hyvä tasainen vauhti on nyt menossa. Ei liian nopea, mutta jotakin kuitenkin tapahtuu. Pitää varmaan vielä mainita kertaalleen, että kun vaihtaa tähän ruokavalioon, niin ensimmäisen kuukauden aikana lähtee nestettä kehosta oikein kunnolla, ja se painonpudotus voi siitä johtuen sinä aikana olla vaikka 7 kg, ettei sitä tarvitse sitten säikähtää ja juosta suklaarasialle.

Edelleen olen suurimmaksi osaksi sohvaperuna, ja nyt alkaa olla pyöräilykelitkin menneet, että se vähäinenkin liikunta varmaan jää pois. Jos ei bussilla ratsastamista lasketa kuntoiluksi? Joutuuhan siinäkin voimistelemaan kengät jalkaan?

Jos nyt leikitään että kaikki puntarit näyttää oikein, niin tähän mennessä on siitä lähtöpainosta lähtenyt: 100,8 – 86,3 = 14,5 kg

Kolme kuukautta on tätä rataa menty. Tuo syyskuun näyttää kivalta tuloksien kannalta, muttei siinä kovin tullut mietittyä että pääseeköhän samaan tulokseen kuin elokuussa, mutta tämä lokakuu kiinnostaa nyt kyllä erityisesti, koska siis vieläkö se sama tahti muka jatkuu? Mitään en aio muuttaa, mutta tuntuu etteiköhän se jossakin vaiheessa kuitenkin ala hiipumaan se painonpudotuksen vauhti. Mielenkiintoista seurata, mutta päivä kerrallaan.

Tänään on sattumalta syntymäpäiväni, joten leivoin itselleni tämmöisen hedelmäkakun:

Paljon onneeeaaaaaaaaa vaaaaan, paljon OOONNNNEEEEAAAAAAAAA vAAAAAAN! PALJON ONNNEEEEAAA LLLLLLLLÄSKIiii-i-i–i-i-i! Paljon onneeeeaaa vaaan!

Flunssanen päivä ei tullut loppujen lopuksi syötyä juuri mitään tänään. Ei ruoka maistu yhtään. Tiesin kyllä että pakko jotakin välissä syödä ja iltapalaksi vedin väkisin vähän keittoa ja leipää:

Muuten tämä päivä meni vain kuumaa kuppia hörppiessä.

Page 1 of 31
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31