29.11.2019

Aamupuntarista alkaa loppua patterit.

Eikä ole puuroon kiisseliä ja salaattikin on lopussa.

Tämä nyt sitten riitti aamiaiseksi.

Kauppaan ei jaksa könkkästä mutta jotakin ruokaa pitää tehdä. Onneksi aina löytyy jotakin peruskamaa kaapeista. Onnistui oikeastaan helvetin hyvin tämä seuraava setti. En muista yhtään miten tein suunnitelmat muuttui koko ajan lennossa, ja joka mutkassa lensi lisää maustetta kastikkeeseen. Spagettikastike tämä ei ollut alunperin.

Kyllä tämä tästä kun saa vielä kahvit virtaamaan.

Elimistöä varmaan ihan hyvä välissä vähän potkiakin, että mitäs nyt tehdään, kun ei aina saakaan heti aamusta vitamiinia? Ei ollutkaan omenaa lautasella. Nämä ei siis ole terveydellisiä neuvoja, ajattelin vain ääneen, mutta yhtä hyvin voisi mennä johonkin Ylen dokumenttiin mentoriksi kertomaan tuosta, että kuinka mahtavan hyvä uusi laihdutusmenetelmä se on, ettei ikinä saa mistään kuitua eikä vitamiinia. Pelkästään vaan liharuokaa ja niitä oikein hyviä rasvoja syömään. Siinon protskui.

No mutta nyt on huomiselle kaikki valmiina. Kokoamme itsemme.

Iltapalaksi jysäys, ja oli ihan hyvää. Jotenkin sellaista ruokaa vähän mitä ennenkin syönyt, ennen tätä WHPB. Nyt tosin vain ilman niitä kaikkia täysin ylimääräisiä ainesosia, joiden takia lihoo ja voi huonosti, vaikka niitä söisi kuinka terveellisesti. Ja uutta parempaa makua tilalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *