9.11.2019

Aamupuntari 83,8 kg 😐

Lautaset käy vähiin, kun ei ole muistanut tiskata. Koneella…

Kaalipata rulettaa

Nyt ne salaattikulhot loppu.

Oikeastaan ensimmäistä kertaa koko WHPB meiningin aikana on pikkuisen maha kipeänä. Vääntelee välissä jotenkin kummasti. Ei mikään ihme kun samaa ruokaa vain syö ja … aina pitää löytää joku selitys. “Mie en oikeen pysty syömään kaalikeittoa, ko mulla tullee aina joka kerta siitä maha niin kipiäksi että pittää mennä kippuraan.”

Tässä on kyllä monta päivää mennyt kaalikeittopataa. Ehkä se ei säily jääkaapissa niin hyvin. Tai sitten se pitäisi syödä rauhallisemmin eikä nälissään hotkia.

Iltapalat

“Mulla kaakao aina auttaa mahakipuihin, viimeksikki kö söin kaalikeittoa ja tuli taas maha kipiäksi, nii keitin sitte kaakaot siihen pääle ja helpotti”

Tuli valvottua kitaraharjotusten merkeissä ja nälkä kerkesi yllättää. En kyllä jotenkin nyt kuitenkaan halua enää kaalikeittopataa. Ei sitä kyllä enää ole edes täyttä pientä lautasellista. Taidan heittää menemään ne loput varalta, jos se mahakipu vaikka oikeasti johtuikin siitä.

Pari pientä päärynää ja turvalleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *