30.10.2019

Aamupuntari 84,8 kg 🙁

On se vain kumma miten tekeekin mieli saada tuo puurolautanen taas välittömästi nokan alle, heti aamusta. Ei tule mieleen lihapiirakka eikä joku eineshampurilainen. Semmoisethan on monesti käteviä aamusta kun on hoppu vaikka töihin. Ei tarvitse kuin sinappia, ja maito äkkiä suoraa purkista, ja voi jo mennä rappaamaan autoa. Matkalla töihin vähän autossa välissä pidättelee hengitystä ja kuulostelee onko se piirakka sieltä nousemassa närästelemään. Onneksi työpaikalla on aina kahvit odottamassa, jos se sillä loppuisi. Ja kahvin jälkeen kun ei helpota niin pakko ottaa vähän Rennietä naamariin, ja lounaalla sitten syö oikein kovasti ruokaa, niin se vatsa rauhoittuu. Ei käy enää kipiää.

Mahtavaa kun ei närästä. Se on aivan älyttömän mahtavaa. Varmasti kerkesin jo itselleni jotakin aiheuttaa huonoilla elintavoilla, ja länsimaisen ruokavalion avulla, eli jos tuosta nyt suoraan syönnin päälle lähtisin yhtäkkiä istuttamaan perunoita, niin kumarrellessa varmasti sieltä jotakin saattaisi mahasta kiivetä edelleen kielenpäälle. Muttei ole kipuja, eikä tarvitse pompata kuin vieteri yhtäkkiä sohvalla makuuasennosta istumaan. Eikä muista edes koko närästystä, ei tarvitse ajatella sitä koko ajan. Mahtavaa!

Hedelmät lautasella vain lisääntyy. Kestää aika kauan syödä tämmöiset eväät loppuun asti. Valmistaminen ei vie enempää kuin 5 minuuttia, mutta tämän syöminen ottaa oman aikansa. En kyllä katsonut kellosta, mutta tuntui että istuin ainakin tunnin aamiaispöydässä. Eli sohvalla telkkarin edessä.

Musiikkiprojektit vie aikaa eikä kertakaikkiaan taas voi alkaa millekään tuon keittiön kanssa. Se on “roiskeläppä” nyt syötävä taas.

Nälkä pois kahvit päälle ja homma jatkuu.

Saatoin syödä illalla vielä lisää näitä tortilloja. Mutta iltapalaksi kuitenkin ajeltiin taas vähän punaisia päin ja halusin kaakaota. Ihan vain siksi että vitutti.

Huomisesta tulee keittiöpäivä. Laitan yöllä jo kahdet pavutkin likoamaan, koska en pääse sieltä keittiöstä kuitenkaan koko päivänä pois. Yritän tehdä siellä sitten mahdollisimman paljon kaikkea. Ainakin listalta löytyy sämpylät, kiisselit ja sitten nuo pavut, ja pitäisi tehdä jotakin ruokaakin, ehkä kauppaankin joutuu. En tiedä. Vähän pahaan paikkaan taas tulee semmoiset keskeytykset kun haluttaa muutakin tehdä, mutta taitaa taas mennä ihan koko päivä keittiöasioihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *