25.10.2019

Aamupuntari 84,9 kg 🙂

Tortillat laihduttaa. Njöö…

Olohousupäivä tulossa. Musiikkiprojektit kesken ja niitä pitää jatkaa hopun kanssa, nyt kun taas kerkeää. Aina voi jotakin keittiössä tehdä, mutta tänään kun ei ole varsinaisesti mitään ruoan laittamisia ja vettäkin sataa, niin yrittää pitää ajatukset pois sieltä hellojen äärestä.

Kiva tehdä muutakin välissä mutta sitten taas syödään:

Tässä sitten hoksasin ja muistin ettei aamupuurolle ole taas kaveria. Eli mitä sitä paskaa kuvittelee taas mennään keittiöön niin että kantapäät kopisee.

Tuossa kiisselissä nyt oli jotakin outoa verrattuna siihen mitä viimeksi tein. Väri oli viimeksi tummanruskeaa.

Ei se viimeksi ollut tuommoista keltuaista tuo kiisseli väriltään. Ja selitys siihen löytyi internetistä:

“Luomuaprikoosit ovat väriltään tummia, koska niitä ei ole käsitelty rikillä. Tavallisesti kuivattujen hedelmien säilöntäaineena käytetään yleisesti rikkidioksidia (E220), joka säilyttää kuivattujen hedelmien värit paremmin ja kirkkaampina. Luomutuotteissa rikkidioksidin (E220) käyttö ei ole sallittua.”

Eli ostin ainoaa mallia mitä löysin viimeksi tuolta kaupasta, ja se ilmeisesti ei ole luomua sitten taas. Onpas kiva katsella tuota ja miettiä että se keltainen väri johtuu vain rikistä. Rikkiä vain on käytetty siinä sinun ruoassa jonka syöt. Miksi? No siksi että aprikoosien värit säilyvät parempina ja kirkkaampina. Siksi sinä syöt nyt sitten rikkiä.

Määrä tuskin on taas vaarallinen, eihän se ole koskaan, mutta siis… Voi nääs nääs nääs…

Eikä tuo makukaan ole tuossa yhtä hyvä edes kuin viimeksi. Hohhoijaa… Kivan värinen se on joo.

Tuossa nyt ei kauaa mennyt kokkaillessa voi jatkaa vielä musiikkejakin tälle päivälle, ennen kuin lyödään olohousut jalkaan.

Ja sitten…

TÄTTÄRÄÄ !!

Näitä syötiin loppuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *