11.10.2019

Aamupuntari 85,8 kg 🙁

Taitaa tahti hyytyä. Löysin läski lähtenyt ja sitkein jäljellä.

Eipä se mitään hyvä vain. Ruoka maistuu ja ulkona sataa vettä. En tiedä liittyykö ne mitenkään toisiinsa mutta näin on nyt asiat. Perjantai ja pitäisi lähteä käymään tästä jossakin. Ei tietoa tuleeko takaisin taksilla.

Pitää tehdä eväät mukaan jos meneekin koko ilta.

Näitä leipiä on helppo tehä matkaan

Pääsin kavereiden kyydillä kotiin eikä tarvinnutkaan taksia. Eväitä oli vielä kotonakin syötäväksi:

Aika ravitsevaa tuntuu olevan tuo olutkin. Ei kauhean paljon tule syötyä kaljaperjantaisin.

2 vastausta artikkeliin “11.10.2019”

  1. En muista olenko sanonut aikaisemmin, tai onko joku muu sanonut aikaisemmin, mutta puntarilla ei pitäis / kannattais käydä kun kerran viikossa. Ihmisen paino heilahtelee, kuten olet huomannut, mutta noin viikon välein kun mittailee, on varmaan aika lähellä totuutta.

    Toki iso osa tätä sun blogia on meille lukijoille seurata jännityksellä mitä se paino sanoo, vaikkei se olekaan itse asia.

    Mun mielestä sun pituselle ihmiselle tuo ei ole ollenkaan hullumpi paino, joten todellakin toivon että tämän blogin viimeisillä sivuilla et ole 40 kiloinen 😀

    1. Juu siis se on osittain myös vitsiä käydä joka päivä puntarilla. On se niin tärkiä homma 😀

      Mutta joo siis se kuukausittainen painonpudotus on ainoa luku mitä tässä sinänsä seurailee ja miettii, ettei se ole liian hurja tahti. Toistaiseksi kaikki hyvin, ei haittais vaikka putoais tässä kuussa vähän vähemmänkin jo. Koska kiirettä tässä ei ole minnekään. Siksi se onkin hauskaa hosua tuon aamupuntarin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *