Räpit Kuka Fanit Sponsorit Chat Kalusto      
 

Kalusto!

 
Ensin ne tärkeimmät eli kynä ja paperia. Siitä se kaikki lähtee.

 

 
Sitten tietenkin mikrofoni. Mallia ja merkkiä en etsimälläkään löytänyt netistä. Mikrofonin päälle on kääritty vanha (puhdas) sukka estämään jotakin suhinoita. En tiedä toimiiko mutta saahan sitä kokeilla. Mikrofoni suhisee itsekseen kun sen käynnistää.
 
 
 
Wanhat kotistereot vuodelta miekka ja kypärä. Sain nämä ilmaiseksi Erkiltä ja Mirjalta. Taitaa tulla kurat housuun niillä jotka ymmärtävät miksauksesta jotakin. Jotta kyllähän näillä, niinkö? Välissä kaiuttimet päästävät ylimääräistä naksuttavaa ääntä. Tyhjää parempi joten kiitos näistä!
 
 
 
Kuulokkeet ovat myös sieltä halvimmasta päästä. Oikeasta kuulokkeesta kuuluu pientä ylimääräistä ritinää ja suhinaa. Luulin aluksi suhinan tulevan oikeasta korvastani, mutta käänsin kuulokkeet päähäni hetkeksi väärinpäin, ja onneksi se vika oli kuitenkin kuulokkeissa. Ihan kiva tehdä biittejä kun vain tottuu siihen suhinaan.
 
 
 
Äänikorttina toimii Line6 UX2 mallinen usb liitäntään sujahtava vekotin. Täytyy sanoa että näistä vehkeistä mitä olen saanut haalittua ympärilleni, niin tämä on sieltä high-end päästä. Ei valittamista.
 
 
 
Midikoskettimet mallia Oxygen61. Ihan kivat pimputtimet mutta ainahan sitä kaipais sellaisia oikean tuntuisia koskettimia. Ja oikean kokoisia. Ja parempia ja kalliimpia ja isompia ja äänekkäämpiä.
 
 
 
Midikoskettimiin liitettävä sustain pedal. Juotokset ovat löystyneet, pedaali toimii kun sitä polkee tuolla tavalla sivuttain, eikä aina silloinkaan. 1000 ylimääräistä otosta on tullut sen takia että sustaini katoaa kesken soiton biittiä tehdessä. Aika on rahaa.
 
 
 
Line6 PodHD300 kitara/basso pedaali. Tämä on kans sitä high-endiä tässä kokoelmassa. Kitara vain puuttuu tällä hetkellä.
 
 
 
Keskusyksikkö. Ostin aikoinaan tähän niin hiljaisen kotelon kuin markkinoilta löytyy, mutta vielä sieltä sisältä kuuluu huutoa, ainakin kun kovot käynnistyvät. Koneesta löytyy tehoa riittävästi raitoja pyöritellä.
 
 
 
 
Yleiskatsaus kotistudiostani. Tuolit ja näyttöruudut sekä pöydät ovat kirpputorilta. Kyllähän tämä tietenkin pienehköä päivitystä olisi vailla, ja suunnitelmissahan tuo aina on. Se vain ottaa oman aikansa. Siihen asti mennään näillä.
 

     
   
© Tackle 2017